ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΤΙΤΟΥΡΕΣ  &  ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΙΑΝΟΥ ΑΘΗΝΑ
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το pianoteacher.gr συμμεριζόμενο την αξία των πνευματικών δικαιωμάτων των Ελλήνων δημιουργών ξεκίνησε να δραστηριοποιείτε στο διαδύκτιο προσφέροντας μαθήματα μουσικής βασισμένα σε σύγχρονες παρτιτούρες και όχι κλασσικές μετά από έγκριση της Α.Ε.Π.Ι (Ελληνική εταιρία προς προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας) και της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ. Μια ιδέα που βοήθησε άτομα που είχαν χάσει τη «μάχη» με τη μουσική να κερδίσουν τελικά τον «πόλεμο» ! Μπορεί να μην ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στο πιάνο όμως αγάπησαν το πιάνο και τη μουσική μαθαίνοντας να παίζουν τις αγαπημένες τους μελωδίες που ένα ωδείο δεν τους προσφέρει (συνήθως).

Στο ξεκίνημά μας όμως διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν δημιουργοί οι οποίοι είτε δεν ανήκουν στην ΑΕΠΙ ή στην ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ είτε για διάφορους «ηθικούς» λόγους και απόλυτα σεβαστούς, δεν επιθυμούν να εμπεριέχουμε στο pianoteacher τίτλους των έργων τους.

Οι δημιουργοί οι οποίοι δεν ανήκουν στην ΑΕΠΙ  ή στην ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ γίνονται αντιληπτοί σε κάθε ενημέρωση της εταιρίας στη λήξη κάθε ημερολογιακού τριμήνου και στη συνέχεια πράττουμε δεόντως.

Το δύσκολο όμως είναι με τους δημιουργούς οι οποίοι για διάφορους και σεβαστούς λόγους που ενώ ανήκουν στην ΑΕΠΙ ή ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ δεν επιθυμούν να είναι στη λίστα μας. Σε αυτή την περίπτωση το Pianoteacher δηλώνει ότι δεν έχει την πρόθεση να φέρει σε δύσκολη θέση τους δημιουργούς και θα επιθυμούσε την τοποθέτησή τους μέσα από μια επικοινωνία μαζί μας.

Είναι γεγονός ότι κανείς πέρα του συνθέτη δεν γνωρίζει καλύτερα τις νότες και την αρμονική βάση που απαρτίζουν ένα έργο του. Όλες οι παρτιτούρες στις οποίες είναι βασισμένα τα μαθήματα είναι γραμμένες από τον διαχειριστή του pianoteacher κάτοχο διπλώματος πιάνου και σύνθεσης με την μέθοδο της «ακοής». Ίσως αυτό από μόνο του είναι ένας λόγος που κάποιος δεν θα επιθυμούσε το έργο του πιθανόν να «αλλοιωθεί».

Θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε με ΟΛΟΥΣ τους δημιουργούς ή τους δικαιούχους των έργων που υπάρχουν στη λίστα μας για να τους ενημερώσουμε σχετικά.

 

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ή ΣΥΝΘΕΤΗ

Παρτιτούρες

Καλάθι αγορών

VirtueMart
Το Καλάθι σας είναι άδειο.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ή ΣΥΝΘΕΤΗ

Παρτιτούρες

NEWSLETTER

Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter του pianoteacher για να λαμβάνετε ενημερώσεις και super Προσφορές

a1banner

Autodia-FinalLogo-WebTransparent-FullVersion

 ad-13

imgad