ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΤΙΤΟΥΡΕΣ  &  ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΙΑΝΟΥ ΑΘΗΝΑ
Τι λένε για εμάς

Οι παρτιτούρες του pianoteacher κατάφεραν να ξεχωρίσουν  για τους παρακάτω λόγους:

  • Επειδή όπως λέμε και στην αρχική σελίδα δεν είναι γραμμένες για διπλωματούχο μουσικό αλλά είναι γραμμένες από διπλωματούχο μουσικό !!!
  • Δεν έχουν 3 πεντάγραμμα, 1 για φωνή και 2 για πιάνο (συνοδεία) επειδή θέλουμε να τις παίξουμε στο πιάνο με τη μελωδία και με 2 χέρια.
  • Είναι γραμμένες με 1 πεντάγραμμο στο κλειδί του σολ που περιέχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Εισαγωγή, κουπλέ, ρεφρέν, γυρίσματα, γεμίσματα, φινάλε, σόλο (αν είναι εφικτό να παιχθεί από πλήκτρα) και από πάνω υπάρχουν οι συγχορδίες. Έτσι ο κάθε ένας ανάλογα με το επίπεδό του βάζει ό,τι αριστερό χέρι του επιτρέπει η δεξιοτεχνία του.
  • Όταν δεν υπάρχει η κατάλληλη εμεπειρία, ενισχύουμε την προσπάθεια εκμάθησης με σημειώσεις, σχόλια ακόμα και με παρτιτούρα με ανάλυση που επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος. Για αυτό και πολλές παρτιτούρες υπάρχουν με ανάλυση 2 πενταγράμμων για δεξί και αριστερό χέρι.
  • Γιατί όταν το πρωτότυπο κομμάτι στο cd ,είται μετά την ψηφιακή επεξεργασία, είτε επειδή εκεί μπορεί να το τραγουδήσει ο εκτελεστής έχει 325 αλλοιώσεις το pianoteacher το προσφέρει και σε 2η κλίμακα με καμία ή με 1-2 αλλοιώσεις. Για ποιό λόγο να παιχθεί στην πρωτότυπη αν ο ενδιαφερόμενος θέλει απλά να παίξει το κομμάτι που του αρέσει ;
  • Η μελωδική γραμμή περιέχει ό,τι ακούμε στη μελωδία. Τίποτα λιγότερο αλλά και τίποτα περισσότερο. Ό,τι άλλο έχει έξτρα όπως διπλές, τριπλές φωνές κλπ θα προστεθούν αλλά με γνώμονα το πιάνο και το ανθρώπινο χέρι. Δεν υπάρχουν μελωδικά σχήματα που παίζονται μόνο από υπολογιστές.
  • Επειδή ποτέ μια παρτιτούρα του pianoteacher δεν απογοήτευσε κανέναν μη μπορώντας να την παίξει! Φυσικά συνυπολογίζοντας το επίπεδό του πάντα.
  • Επειδή ποτέ δεν προσπάθησα να δείξω πόσο φανταστικός μουσικός είμαι εμπλουτίζοντας μια παρτιτούρα με πράγματα που δεν υπάρχουν στο πρωτότυπο τραγούδι και ειδικά το μέρος του αριστερού χεριού. Αν ο άλλος που θέλει να την μάθει είναι σαν εμένα στο επίπεδο...απλά δεν νομίζω να ήθελε την παρτιτούρα μου! Θα την έβγαζε και μόνος του!
  • Επειδή όταν κάποιος αγοράσει μια παρτιτούρα αλλά την ήθελε...κάπως αλλιώς, εμείς του την γράφουμε δωρεάν κάπως αλλιώς!
  • Επειδή πάμε κόντρα στην κρίση και έχουμε τις καλύτερες τιμές!

 Στη σελίδα αυτή θα δημοσιεύουμε τα σχόλια των "διαδυκτιακών" μαθητών μας αλλά και μουσικών που είδαν τις συνθέσεις τους να γίνονται "μέθοδος εκμάθησης ή βελτίωση της τεχνικής" στο πιάνο. Γράψτε και εσείς τα δικά σας σχόλια στην παρακάτω φόρμα.

 

Σχόλια  

 
# dimitris kontos 29-08-2011 21:48
k.Δημητρη
όπως γνωρίζετε εσείς καλύτερα σαν καθηγητής σημασία δεν έχει μόνο το τι διαβάζει κάποιος αλλά ο τρόπος και η μέθοδος εκτέλεσης του μαθήματος. Δεν κατάφερα στην παιδική μου ηλικία να μάθω πιάνο κάτι που το ήθελα πολύ. Επίσης δεν μπορώ να παρακολουθήσω εντατικά ούτε ιδιαίτερα μαθήματα καθώς το ωράριο της εργασίας μου δεν είναι σταθερό και δεν το γνωρίζω. Ξεκινώντας
τα πρώτα μαθήματα διαπίστωσα εναν σωστό τροπο μάθησης και σωστές αρχικές βάσεις. Μαζί με τις επαναλήψεις που κάνω καθημερινά θα φτάσω πιστεύω γρήγορα σε ένα σημείο που δεν θα έφτανα με το να διάβαζα ένα μέρος θεωρίας και μετά να προσπαθούσα να εκτελέσω παρτιτούρες αντίστοιχες της θεωρίας που θα είχα μάθει. Επομένως μπορώ να σας πω ότι τα δικά σας μαθήματα που
έχω παρακολουθήσει μέχρι τώρα είναι πολύ κατανοητά και απευθύνονται ακριβώς σε αρχάριους.Καθημερινά κάνω εξάσκηση και διαπιστώνω ότι την ίδια μέρα παίζω την μελωδία όπως δείχνετε στα μαθήματα.
Παναγιώτης Κ.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
# κυριακος θεριου 07-04-2014 21:25
κ δηδητρη σας ευχαριστω πολυ για της παρτιτουρες που μου γραψατε που οντως δεν χρειαζετε καποιος να ειναι επαγγελματιας για της διαβαζει γιατι εχω αγοραση και απο αλλα site και δεν εμεινα καθολου ευχαριστιμενος ουτε εγω αλλα ουτε και ο δασκαλος μου που του της εδειχνα... και οι τιμες σας ειναι πολυ καλες για τι δουλεια που κανετε! αυτο δειχνει σεβασμο και αγαπη για τι μουσικη και μετα ολα τ αλλα !! μακαρι ολοι οι επαγγελματιες... να ηταν ετσι...
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
# dimitris kontos 22-09-2011 12:11
Θα ήθελα να καταθέσω, σαν δημοιουργός του pianoteacher.gr, κάτι που μου έκανε θετική εντύπωση από την επικοινωνία με έναν συνθέτη. Είχα "ανεβάσει" την παρτιτούρα "ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ" μαζί με οδηγίες και μετά από μερικές μέρες την αγόρασε ο κ. Κώστας Κακογιάννης. Μετά από μέρες εντόπισα το απαράδεκτο λάθος μου να έχω γράψει λάθος συνθέτη! Αντί Κ.Κακογιάννη έιχα τον Μ.Χατζηγιάννη. Αναφέρω με e-mail στον κ. Κακογιάννη το λάθος και επίσης το γεγονός οτι δεν έχω τελικά άδεια για τα πνευματικά δικαιώματα των συνθέσεών του (επειδή δεν ανήκει στην ΑΕΠΙ) και η απάντηση από τον συνθέτη ήταν...πολύ υπεράνω των γραφειοκρατικών και τυπικών θεμάτων. Συγκεκριμένα:
Αγαπητέ Δημήτρη,

Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση

Όντως δεν ανοίκω στην ΑΕΠΙ αλλά στην Αγγλική PRS.

Δεν φέρω αντίρρηση να χρησιμοποιείς δικές μου συνθέσεις στο πρόγραμμά σου. Στην περίπτωση της παρτιτούρας της "Άκρης του Παράδεισου" είχα προσέξει κάποιες ανακρίβειες γι αυτό σου στέλνω ένα οδηγό.
Φιλικά
Κώστας
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
# Τόνια - 09-10-2011 13:16
Εγώ θέλω απλά να πω πως τo site σας είναι ένας απο τους λόγους που ξεκίνησα να ασχολούμαι ξανά, μετά από 5 χρόνια με το πιάνο.!
Οι παρτιτούες είναι πραγματικά πολύ καλά γραμμένες ακόμη και για αρχάριους, πράγμα που με βοήθησε πάρα πολύ να θυμηθώ βασικά πράγματα που είχα ξεχάσει..! Και βασικά, χάρη σ' αυτές ακόμη μαθαίνω ;)!
Να είστε καλά και να συνεχίσετε την υπέροχη δουλειά σας :).
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
# Ελένη Μιλτσακάκη 09-10-2011 16:36
Θερμά συγχαρητήρια στο pianoteacher.gr για την πρωτοβουλία να διοχετεύει εκπαιδευτικές παρτιτούρες μέσω διαδικτύου. Ζω στο εξωτερικό (ΗΠΑ) και μου ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να βρίσκω παρτιτούρες για ελληνική μουσική που τόσο αγαπώ. Δεδομένου ότι παίζω χωρίς βοήθεια δασκάλου, οι απλές παρτιτούρες με τις μεθοδολογικές συμβουλές είναι ιδανικές για γρήγορη εκμάθηση των κομματιών. Ο ίδιος ο κ. Κοντός είναι πάντα άμεσα εξυπηρετικός. Τον ευχαριστώ πολύ.
Ελένη Μιλτσακάκη
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
# ΛΕΝΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ 28-01-2012 12:14
Κάνετε εικόνα το εξής. Ενα πιανο σε μια πολύ ωραία θέση στο σπίτι,κλειστό και κανείς ποτέ εκεί να μην πλησιάζει. Από τη στιγμή που βρήκα τη διαδικτυακή σχολή του κ. Κόντου γέμισε το σπίτι μου μελωδίες, ψάχνω να βρω χρόνο να μάθω καινούργια οχι μόνο τραγούδια αλλά και τεχνικές. Τον ευχαριστώ από καρδιάς όχι μονο για την ευκαιρία που μου έδωσε ευκολα να παίζω τραγούδια αλλά και για την ευγενική του υποστήριξη σε ο,τι και αν χρειάστηκα. Πραγματικά όταν κάνεις κλικ στο pianoteacher.gr μπαίνεις στον μαγικό κόσμο της μουσικής.
Από καρδιάς, ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
# ΣΤΑΘΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ 30-03-2014 21:27
Ενα ευχαριστω θαταν λιγο μπροστα στο λειτουργημα που κανει ο Δασκαλος Κος Δ.Κοντος.Προσεγμενη δουλεια,δοσμενη με πολλη μερακι και επαγγελματισμο μας δινει προσσαναμματα στη φωτια της τρελλας μας την μουσικη.Ξεκαθαρες παρτιτουρες,γρα μμενες με τετοιο τροπο,που να μην εχεις αποριες και το πιο σημαντικο οτι αναλογως την μουσικη σου καταρτηση,υπαρχ ουν και οι αναλογες.Απευθυνεται σε ολους και οχι σε μεμονωμενους.Συνεχιστε να μας φουντωνεται την τρελλα μας,σας ευχαριστω,ΥΠΟΚΛ ΙΝΟΜΑΙ.VENI,VIDI,VICI.Σας ταιριαζει απολυτα.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
# Λουκάς Κούρος 11-09-2016 18:07
Μπορώ να πώ ότι τα μαθήματα είναι κλάση ανώτερα απο κάποιες σχολές μουσικής. Απο το 0 πραγματικά βλέπω ότι γίνομαι όλο και καλύτερος βδομάδα με την βδομάδα ούτε καν μήνα. Ευχαριστώ πολύ!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
# ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ 06-11-2016 19:53
Ευγενεια...αμεση εξυπηρετηση...αριστη μουσικη γνωση!! Ευχαριστω για την αψογη συνεργασια...θα υπαρξει φυσικα και συνεχεια!!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
# ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ 29-03-2017 11:10
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!ΕΞ ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ!ΕΥΓ ΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΝΩΣΗ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!!!!!!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
# Saint Thomas 27-04-2017 20:41
Ευχαριστούμε τον Κύριο Κοντό για την αποστολή της δουλειάς του σε μια ελληνοορθόδοξη κοινότητα στις Η.Π.Α. που θα χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο επαφής με την ελληνική γλώσσα και μουσική από τους μαθητές του Ελληνικού Σχολείου.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
# ελενα φιντιρικου 03-11-2017 18:04
εξαιρετικη δουλεια! γρηγορη εξυπηρετηση! ευχαριστω που μας διευκολυνεται στην δουλεια μας! ευχαριστω κ για τον δωρεαν φακελο με τα τραγουδια της 17νεομβριου!!!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
# Δημήτρης Αγραφιώτης 01-12-2017 09:53
Ο κ.Κόντος καθηγητής μουσικής πιάνου είναι από τα πιο εξαίρετα άτομα που γνώρισα ποτέ στον τομέα της μουσικής. Με μια ευρηματικότητα μοναδική και ένα μουσικό αυτί που σπανίζει στις μέρες μας μετατρέπει τα τραγούδια σε παιχνιδάκι. Οι παρτιτούρες άψογες. Αποδεικνύεται περίτρανα παίζοντας τις παρτιτούρες του συγκεκριμένου site πως είναι φτιαγμένες με μεράκι και όρεξη. Συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 
 
# ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΑΛΒΑΝΙΔΟΥ 19-11-2018 09:23
Καλημέρα σας,
θα προτιμούσα οι παρτιτούρες να ήταν γραμμένες κατευθείαν για πιάνο με τα δύο χέρια στο πεντάγραμμμο και όχι με οδηγίες για τη συνοδεία του κάτω χεριού. Αν μπορείτε να τις διορθώσετε στο επιθυμητο και να τις στείλετε ξανά θα το εκτιμούσα, άλλοστε η παραγγελία μου ήταν ξεκάθαρα από την αρχή για πιάνο και όταν αγοράζουμε παρτιτούρες για πιάνο είναι γραμμένες και για τα δύο χέρια εξαρχής.Θα μπορούσατε να ΄δωσετε τις οδηγίες εναλλακτικής συνοδείας συμπληρωματικά. Ευχαριστώ
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ή ΣΥΝΘΕΤΗ

Παρτιτούρες

Καλάθι αγορών

VirtueMart
Το Καλάθι σας είναι άδειο.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ή ΣΥΝΘΕΤΗ

Παρτιτούρες

NEWSLETTER

Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter του pianoteacher για να λαμβάνετε ενημερώσεις και super Προσφορές

a1banner

Autodia-FinalLogo-WebTransparent-FullVersion

 ad-13

imgad