ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΤΙΤΟΥΡΕΣ  &  ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΙΑΝΟΥ ΑΘΗΝΑ
Τι λένε για εμάς

Οι παρτιτούρες του pianoteacher κατάφεραν να ξεχωρίσουν  για τους παρακάτω λόγους:

  • Επειδή όπως λέμε και στην αρχική σελίδα δεν είναι γραμμένες για διπλωματούχο μουσικό αλλά είναι γραμμένες από διπλωματούχο μουσικό !!!
  • Δεν έχουν 3 πεντάγραμμα, 1 για φωνή και 2 για πιάνο (συνοδεία) επειδή θέλουμε να τις παίξουμε στο πιάνο με τη μελωδία και με 2 χέρια.
  • Είναι γραμμένες με 1 πεντάγραμμο στο κλειδί του σολ που περιέχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Εισαγωγή, κουπλέ, ρεφρέν, γυρίσματα, γεμίσματα, φινάλε, σόλο (αν είναι εφικτό να παιχθεί από πλήκτρα) και από πάνω υπάρχουν οι συγχορδίες. Έτσι ο κάθε ένας ανάλογα με το επίπεδό του βάζει ό,τι αριστερό χέρι του επιτρέπει η δεξιοτεχνία του.
  • Όταν δεν υπάρχει η κατάλληλη εμεπειρία, ενισχύουμε την προσπάθεια εκμάθησης με σημειώσεις, σχόλια ακόμα και με παρτιτούρα με ανάλυση που επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος. Για αυτό και πολλές παρτιτούρες υπάρχουν με ανάλυση 2 πενταγράμμων για δεξί και αριστερό χέρι.
  • Γιατί όταν το πρωτότυπο κομμάτι στο cd ,είται μετά την ψηφιακή επεξεργασία, είτε επειδή εκεί μπορεί να το τραγουδήσει ο εκτελεστής έχει 325 αλλοιώσεις το pianoteacher το προσφέρει και σε 2η κλίμακα με καμία ή με 1-2 αλλοιώσεις. Για ποιό λόγο να παιχθεί στην πρωτότυπη αν ο ενδιαφερόμενος θέλει απλά να παίξει το κομμάτι που του αρέσει ;
  • Η μελωδική γραμμή περιέχει ό,τι ακούμε στη μελωδία. Τίποτα λιγότερο αλλά και τίποτα περισσότερο. Ό,τι άλλο έχει έξτρα όπως διπλές, τριπλές φωνές κλπ θα προστεθούν αλλά με γνώμονα το πιάνο και το ανθρώπινο χέρι. Δεν υπάρχουν μελωδικά σχήματα που παίζονται μόνο από υπολογιστές.
  • Επειδή ποτέ μια παρτιτούρα του pianoteacher δεν απογοήτευσε κανέναν μη μπορώντας να την παίξει! Φυσικά συνυπολογίζοντας το επίπεδό του πάντα.
  • Επειδή ποτέ δεν προσπάθησα να δείξω πόσο φανταστικός μουσικός είμαι εμπλουτίζοντας μια παρτιτούρα με πράγματα που δεν υπάρχουν στο πρωτότυπο τραγούδι και ειδικά το μέρος του αριστερού χεριού. Αν ο άλλος που θέλει να την μάθει είναι σαν εμένα στο επίπεδο...απλά δεν νομίζω να ήθελε την παρτιτούρα μου! Θα την έβγαζε και μόνος του!
  • Επειδή όταν κάποιος αγοράσει μια παρτιτούρα αλλά την ήθελε...κάπως αλλιώς, εμείς του την γράφουμε δωρεάν κάπως αλλιώς!
  • Επειδή πάμε κόντρα στην κρίση και έχουμε τις καλύτερες τιμές!

 Στη σελίδα αυτή θα δημοσιεύουμε τα σχόλια των "διαδυκτιακών" μαθητών μας αλλά και μουσικών που είδαν τις συνθέσεις τους να γίνονται "μέθοδος εκμάθησης ή βελτίωση της τεχνικής" στο πιάνο. Γράψτε και εσείς τα δικά σας σχόλια στην παρακάτω φόρμα.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ή ΣΥΝΘΕΤΗ

Παρτιτούρες

Καλάθι αγορών

VirtueMart
Το Καλάθι σας είναι άδειο.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ή ΣΥΝΘΕΤΗ

Παρτιτούρες

NEWSLETTER

Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter του pianoteacher για να λαμβάνετε ενημερώσεις και super Προσφορές

a1banner

Autodia-FinalLogo-WebTransparent-FullVersion

 ad-13

imgad