ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΙΑΝΟΥ ΑΘΗΝΑ - ON LINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΙΑΝΟΥ
ΥΛΗ - ΣΠΟΥΔΕΣ

Οι σπουδές στο πιάνο

Οι σπουδές στο πιάνο ακολουθούν το πρόγραμμα του υπουργείου και διαρκούν κατά μέσο όρο 12 έτη.Το σχετικό ΦΕΚ όπου υπάρχει αναλυτικά η ύλη σπουδών και το πρόγραμμα σπουδών έχει ορισθεί το 1957 (!!!) και το ΦΕΚ είναι της 11.11.1957 (ΦΕΚ 229/Α/57) Κατεβάστε δωρεάν το επίσημο ΦΕΚ πατώντας τα κουμπάκια δεξιά Ένας μαθητής που ξεκινάει σε ένα ωδείο, κάνει εγγραφή, και αυτομάτως γράφεται στα μαθητολόγια του υπουργείου έτσι ώστε στο τέλος κάθε χρονιάς να μπορεί να λαμβάνει μέρος στις εξετάσεις και να πιστοποιεί το επίπεδό του. Ξεκινάει από την προκαταρκτική και κάθε χρόνο αλλάζει επίπεδο με βάση τους κανονισμούς.YLH2
αμερος βμέρος

Για παράδειγμα ξεκινάει από την προκαταρκτική και στη συνέχεια σε 2 χρόνια το ελάχιστο ή 4 χρόνια το μέγιστο θα την έχει τελειώσει για προαχθεί στην Κατωτέρα.

Αν ο μαθητής έχει πρόοδο μεγαλύτερη του προβλεπόμενου ΔΕΝ μπορεί να υπερπηδήσει επίπεδο. Αν για παράδειγμα τελειώσει την ύλη της κατωτέρας σε 2 έτη ΔΕΝ μπορεί να δώσει στην μέση πριν συμπληρώσει τα 3 έτη που ορίζει ο νόμος ως ελάχιστο!


newsite

Ακολουθήστε μας στο blog του pianoteacher.gr και διαβάστε τις απορίες - ερωτήσεις που έχουμε δεχθεί από γονείς γύρω από τις σπουδές της μουσικής!

Φυσικά περιμένουμε και τις δικές σας απορίες ή ερωτήσεις !

 

Οι σπουδές στη DRUMS

 

 

ALFRED

ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ

 

 

Για τους μικρούς μας μαθητές του νηπιαγωγείου και των πρώτων τάξεων του δημοτικού χρησιμοποιούμε την μέθοδο Alfred's Kid's Drumset Course. Μια αναγνωρισμένη μέθοδο όπου τρεις ακαταμάχητοι ειδικοί στα τύμπανα, ένα έξυπνο κλασικό σκυλάκι, μια cool γάτα και ένας φιλικός αλιγάτορας κερδίζουν την προσοχή των παιδιών επισημαίνοντας τι είναι σημαντικό σε κάθε σελίδα και συμβάλλουν στην διασκεδαστική εκμάθηση της μουσικής! Αυτό το έγχρωμο βιβλίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση σε παιδιά με εικόνες που τραβούν την προσοχή.

rs1

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ


RSL Η μέθοδος του σύγχρονου ντράμερ!

 

Ο ντράμερ είναι η ραχοκοκαλιά, η κινητήρια δύναμη και ο θεμέλιος λίθος ενός σύγχρονου μουσικού group. Δεν είναι απλά ο μετρονόμος της παρέας, είναι αυτός που δίνει έμφαση στα riffs της κιθάρας, που ακολουθεί τη bass line, μιμείται τα φωνητικά και κρατάει το ρυθμό. Εμείς στο pianoteacher.gr χρησιμοποιούμε τη μέθοδο του Rockschool RSL ενός Αγγλικού μουσικού ιδρύματος, που αποτελείται από 8 grades.


 

a1banner

YouTube-logofacebook

INSTAGRAM       linkdin

Twitter 2010 logo - from Commons.svg

YOUTUBE PHOTO

Google My Business Review

newsite

 

 

 

 

 

 

Piano Teacher, Μαθήματα σύγχρονου πιανου,  Ιδιαιτερα μαθηματα πιανου, θεωρια και μουσικη τεχνολογια.