ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΙΑΝΟΥ ΑΘΗΝΑ - ON LINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΙΑΝΟΥ
off line μαθήματα
white-male-1834097 1920

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΙΑΝΟΥ

(off line - ασύγχρονη εκπαίδευση)

Ξεκινήστε τώρα μαθήματα πιάνου με τη μέθοδο του www.pianoteacher.gr Κάθε μάθημα περιλαμβάνει το βίντεο, την παρτιτούρα και τις σημειώσεις του μαθήματος. Ξεκινάει από το 0 και προχωράει βήμα βήμα όπως σε ένα συμβατικό μάθημα. Για να τα παρακολουθήσετε, κάντε κλικ στον αριθμό του μαθήματος. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  και να λάβετε δωρεάν εντός 24 ωρών την παρτιτούρα και τις σημειώσεις του μαθήματος.

Αν μένετε εντός Αττικής μπορούμε να σας καλύψουμε και με ιδιαίτερα μαθήματα (τιμές στην αρχική σελίδα) στο χώρο σας ή σε συνεργαζόμενο ωδείο. Υπεύθυνος καθηγητής: Δημήτρης Κοντός τηλ.6973034545.

Τα μαθήματα είναι για παιδιά άνω των 7 ετών, έφηβους και ενήλικες. Σε μικρότερες ηλικίες (7 - 11) θα πρέπει ο γονιός να μαθαίνει ΜΑΖΙ με το παιδί το κάθε μάθημα για να έχει αποτέλεσμα!

 

Σε αυτό το μάθημα μαθαίνεις τα 3/4 και τις παύσεις. Ξεκινήστε τώρα μαθήματα πιάνου με τη μέθοδο του www.pianoteacher.gr Κάθε μάθημα περιλαμβάνει το βίντεο, τ...
 

 

ΜΑΘΗΜΑ

Νο1

Σε αυτό το μάθημα θα σου μάθουμε τα ονόματα και τι θέσεις των φθόγγων στο πεντάγραμμο. Πως συμβολίζουμε και πως διαβάζουμε τις νότες της μουσικής.

 ΜΑΘΗΜΑ

Νο2

 Σε αυτό το μάθημα το μάθημα θα μάθουμε για τις αξίες της μουσικής. Δεν αρκεί μόνο μια διαδοχή φθόγγων για να παίξουμε μια μελωδία. Πρέπει να γνωρίζουμε και τον ¨παλμό" της μουσικής.

 ΜΑΘΗΜΑ

Νο3

 ΜΑΘΗΜΑ 3ο . Σε αυτό το μάθημα θα γνωρίσεις τις νότες του κλαβιέ. Θα μάθεις πως πατάς την αντίστοιχη νότα που διαβάζεις στο πεντάγραμμο. Στο επόμενο μάθημα θα ξεκινήσεις την 1η σου μελωδία!!!

 ΜΑΘΗΜΑ

Νο 4

  ΜΑΘΗΜΑ 4ο. Σε αυτό το μάθημα ξεκινάμε την πρώτη μελωδία με το δεξί χέρι.

 ΜΑΘΗΜΑ

Νο 5

 ΜΑΘΗΜΑ 5ο. Σε αυτό το μάθημα θα μάθεις την πρώτη ολοκληρωμένη μελωδία και θα την εκτελέσεις με τα 2 χέρια μαζί. Θα καταλάβεις και τη διαφορά μεθόδου μεταξύ αρμονίου και πιάνου.

 ΜΑΘΗΜΑ

Νο 6

 ΜΑΘΗΜΑ 6ο. Σε αυτό το μάθημα συνεχίζεις την εξάσκηση με τις 5 πρώτες νότες και τις 2 συγχορδίες Ντο και σολ μείζονα.

 ΜΑΘΗΜΑ

Νο 7

 ΜΑΘΗΜΑ 7ο. Σε αυτό το μάθημα υπάρχει μια παιδική κλασσική μελωδία με τις 5 πρώτες νότες και τις 2 συγχορδίες. Εδώ η μελωδία δεν προχωράει με τη σειρά αλλά έχει πηδήματα.

 ΜΑΘΗΜΑ

Νο 8

ΜΑΘΗΜΑ 8ο. Σε αυτό το μάθημα θα μάθεις το μέτρο των 3/4 και νέα σύμβολα, τις παύσεις.

ΜΑΘΗΜΑ

Νο 9

 ΜΑΘΗΜΑ 9ο. Σε αυτό το μάθημα θα μάθεις τη συγχορδία Φαμείζονα και παράλληλα η μελωδική γραμμή θα ανέβει σε επίπεδο δυσκολίας

ΜΑΘΗΜΑ

Νο 10

ΜΑΘΗΜΑ 10o  Σε αυτό το μάθημα θα μάθεις τις νότες ντο ρε μι φα σολ σε άλλη θέση στο πεντάγραμμο και παράλληλα θα συνεχίσεις την εξάσκηση στις 3 συγχορδίες.

ΜΑΘΗΜΑ

Νο 11

 ΜΑΘΗΜΑ 11o  Σε αυτό το μάθημα θα εστιάσουμε στις νότες ντο ρε μι φα σολ
σε ψηλά στο πεντάγραμμο και παράλληλα θα συνεχίσεις την εξάσκηση στις 3
συγχορδίες.

ΜΑΘΗΜΑ

Νο 12

 ΜΑΘΗΜΑ 12ο Σε αυτό το μάθημα θα έχουμε την πρώτη αλλαγή δαχτύλων, θα μάθουμε νέα νότα, νέους κανόνες και θα εμπεδώσουμε καλύτερα τις "ψηλές" νότες.

 

ΜΑΘΗΜΑ

Νο 13

  ΜΑΘΗΜΑ 13ο Σε αυτό το μάθημα θα μάθουμε τη νέα νότα Λα και θα βελτιώσεις την τεχνική σου στις αλλαγές των θέσεων.
 

ΜΑΘΗΜΑ

Νο 14

 ΜΑΘΗΜΑ 14o Σε αυτό το μάθημα θα μάθουμε μια νέα αξία, τα όγδοα και ένα νέο συνδυασμό συγχορδιών.
 

ΜΑΘΗΜΑ

Νο 15

 Σε αυτό το μάθημα θα μάθουμε μερικές διαφορετικές αλλαγές στα δάχτυλα. Θα αρχίσουμε να ξεφεύγουμε από τη στατική θέση.
 

ΜΑΘΗΜΑ

Νο 16

 Ένα μάθημα "σταθμός" με αλλαγές θέσεων και μελωδική γραμμή που ξεφεύγει από τις ασκήσεις!

Δείτε το spot στο youtube 
YOUTUBE PHOTO 

Ξεκινήστε τώρα μαθήματα πιάνου με τη μέθοδο του www.pianoteacher.gr Κάθε μάθημα περιλαμβάνει το βίντεο, την παρτιτούρα και τις σημειώσεις του μαθήματος. Ξεκινάει από το 0 και προχωράει βήμα βήμα όπως σε ένα συμβατικό μάθημα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και να λάβετε δωρεάν την παρτιτούρα και τα γραπτά σχόλια του μαθήματος εντός 24ωρών !!!Αν μένετε εντός Αττικής μπορούμε να σας καλύψουμε και με ιδιαίτερα μαθήματα στο χώρο σας ή σε συνεργαζόμενο ωδείο. Για τιμές και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.pianoteacher.gr

 

a1banner

YouTube-logofacebook

INSTAGRAM       linkdin

Twitter 2010 logo - from Commons.svg

YOUTUBE PHOTO

Google My Business Review

newsite

 

 

 

 

 

 

Piano Teacher, Μαθήματα σύγχρονου πιανου,  Ιδιαιτερα μαθηματα πιανου, θεωρια και μουσικη τεχνολογια.