ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΤΙΤΟΥΡΕΣ  &  ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΙΑΝΟΥ ΑΘΗΝΑ
Λίγα λόγια...

 

Σετικά με το pianoteacher.gr

 

Το pianoteacher.gr είναι ένα site που πρωτοπορεί για τα Ελληνικά δεδομένα, προσφέροντας Ελληνικές παρτιτούρες για πιάνο και αρμόνιο από όλα τα είδη της Ελληνικής μουσικής, οι οποίες συνοδεύονται και από οδηγίες εκμάθησης. Είναι χωρισμένες ανά επίπεδο από εντελώς αρχάριους μέχρι και προχωρημένους έτσι ώστε ο κάθε ένας να επιλέξει αυτές που μπορεί να εκτελέσει.

Οι παρτιτούρες είναι γραμμένες από τον καθηγητή μουσικής Δημήτρη Κοντό, καθηγητή μουσικής, ανωτάτων θεωρητικών και πιάνου με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της μουσικής εκπαίδευσης. Σεβόμενοι την αξία της πνευματικής ιδιοκτησίας όλα τα έργα είναι ανεβασμένα με την σύμφωνη άδεια της Α.Ε.Π.Ι. (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας) και γραμμένα εξ΄ακοής από τον καθηγητή μουσικής Δημήτρη Κοντό.

Ο παρόν ιστότοπος  κατασκευάστηκε από την Dynamicsite.gr // Efficient Solutions Μ.Ε.Π.Ε. η οποία έχει αναλάβει τόσο την υποστήριξη-φιλοξενία στο διαδίκτυο όσο και την οικονομική διαχείριση του site.

 

Dynamicsite.gr // Efficient Solutions Μ.Ε.Π.Ε.

Η efficient Solutions Μ.Ε.Π.Ε. είναι μια εταιρία που αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων, e-shops και websites.

Με μια λογική τιμή ανά έτος ή ανά διετία σας παρέχει δημιουργία, φιλοξενία (hosting) δυναμικού website, και φανατική υποστήριξη.

Η Ιστοσελίδα γίνεται σε ξεχωριστό ονομα.gr ή .com (κλπ) δικής σας ιδιοκτησίας που μπορούμε να αγοράσουμε για λογαριασμό σας. Επίσης σας παραδίδουμε επαγγελματικά emails τύπου [email protected]ονομα.gr κλπ. επιπρόσθετα δηλώνουμε την ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης και συνδέουμε την ιστοσελίδα σας με τα google analytics για να έχετε πρόσβαση σε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία επισκέψεων.

....σε τιμές όσο θα ξοδεύατε μόνο για απλή Φιλοξενία Ιστοσελίδας αλλού.  

Εμείς αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση της εξωτερικής όψης και εσείς ανεβάζετε τα κείμενα και τις εικόνες σας. Επίσης μπορούμε να αναλάβουμε και την συνολική δημιουργία της ιστοσελίδας σας ανεβάζοντας όλο το υλικό σας και κατόπιν με τον κωδικό σας θα μπορείτε να κάνετε νέες προσθήκες και αλλαγές.

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΣ   ΚΑΘ.ΜΟΥΣΙΚΗΣ

 

Γεννήθηκε στην Αθήνα και άρχισε να σπουδάζει μουσική από 8 χρονών. Είναι κάτοχος

  • Πτυχίου Αρμονίας
  • Πτυχίου Αντίστιξης
  • Πτυχίου Φούγκας
  • Διπλώματος Σύνθεσης
  • Διπλώματος Πιάνου

Έχει σπουδάσει μουσική τεχνολογία και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για την μουσική εκπαίδευση στην προσχολική ηλικία.

Από το 1991 διδάσκει σε ωδεία και ιδιωτικά εκπαιδευτήρια ως μουσικός, αναλαμβάνοντας και τις σχολικές εορτές-εκδηλώσεις. Παράλληλα έχει γράψει μουσική για θεατρικές και μουσικοχορευτικές παραστάσεις.

  


 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ή ΣΥΝΘΕΤΗ

Παρτιτούρες

Καλάθι αγορών

VirtueMart
Το Καλάθι σας είναι άδειο.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ή ΣΥΝΘΕΤΗ

Παρτιτούρες

NEWSLETTER

Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter του pianoteacher για να λαμβάνετε ενημερώσεις και super Προσφορές

a1banner

Autodia-FinalLogo-WebTransparent-FullVersion

 ad-13

imgad