ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΤΙΤΟΥΡΕΣ  &  ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΙΑΝΟΥ ΑΘΗΝΑ
.

EYRO

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ - ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΝΕΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ PAYPAL

Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας (εγγυημένη ασφάλεια συναλλαγών μέσο pay pal. Στη συνέχεια αν έχετε λογαριασμό στο paypal εισάγετε τους κωδικούς σας και στο επόμενο βήμα πληρώνετε με πιστωτική κάρτα ή με το διαθέσιμο υπόλοιπό σας. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο paypal μπορείτε να φτιάξετε έναν δωρεάν σε ελάχιστο χρόνο στη σελίδα του paypal και στη συνέχεια να προχωρήσετε στην πληρωμή. ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ 8€

 

VIVA WALLET  viva-logo


Πραγματοποιείστε αγορές πληρώνοντας με τη Viva Wallet Card και πληρώστε απευθείας με το υπόλοιπό σας, την πιστωτική σας κάρτα ή τη χρεωστική σας κάρτα. ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ 8€
 

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ PEIRAIWS

Με τραπεζική κατάθεση στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - WINBANK  IBAN: GR4801720490005049028445668

EFFICIENT SOLUTIONS Μ.ΕΠΕ
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ 8€

  1. Καταθέτετε σε ένα υποκατάστημα της Τραπέζης Πειραιώς το ποσό που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας.
  2. Δίνετε το όνομα ή ψευδώνυμο που επικοινωνήσατε με το pianoteacher.gr με "αιτία κατάθεσης" παρτιτούρες-μαθήματα μουσικής.
  3. Ενημερώνετε με e-mail στο [email protected] οτι καταθέσατε το "Χ" ποσόν και τις παρτιτούρες που έχετε επιλέξει.
  4. Αυτό ήταν! Θα σας αποσταλούν εντός 24 ωρών στο e-mail σας σε ψηφιακή μορφή (pdf αρχεία).

  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ παρτιτούρων - μαθημάτων που δεν υπάρχουν στη λίστα μας.

Μπορείτε να παραγγείλετε με e-mail τα κομμάτια που επιθυμείτε και δεν υπάρχουν στη λίστα μας . Ενημερώστε μας για αυτά που επιθυμείτε και σε 7 ημέρες το αργότερο θα είναι έτοιμα!

Το κόστος είναι :

10€ για τα νέα κομμάτια με ένα πεντάγραμμο (κλειδί σολ) και από πάνω τα σύμβολα των συγχορδιών.

14€ για τα νέα κομμάτια με 2 πεντάγραμμα για δεξί και αριστερό χέρι.

14€ για τα νέα κομμάτια συνοδευόμενα με οδηγίες εκμάθησης.

Παραγγελίες νέων κομματιών δεν γίνονται δεκτές από τέλος Ιουνίου εώς τέλος Αυγούστου λόγω περιόδου καλοκαιρινών διακοπών!

"ΠΑΚΕΤΑ" - ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Το pianoteacher συμμεριζόμενο την τρέχουσα οικονομική κατάσταση προσφέρει στα μέλη του εκπτώσεις και πακέτα προσφορών. Τα πακέτα προσφορών είναι στη σελίδα μας προσφορές και αλλάζουν συχνά. Για τις ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΤΙΤΟΥΡΕΣ ΠΙΑΝΟΥ με κάθε 1 αγορά συνολικού ποσού άνω των 20€ με πιστωτική κάρτα ή τραπεζική κατάθεση θα σας κάνουμε δώροεπιταγή αξίας ίσης με το 20% του συνολικού ποσού αγοράς. Η δωροεπιταγή θα σας αποστέλεται εντός 24 ωρών από την ώρα της αγοράς. 

ΠΡΟΣΟΧΗ

  • Ειδικά για την περίπτωση την αντικαταβολής δεν ισχύουν οι εκπτώσεις "πακέτων" 5 ή περισσότερων παρτιτούρων. 
  • Η δωροεπιταγή ισχύει για αγορά παρτιτούρων από τον κατάλογο του Pianoteacher και όχι για νέες παραγγελίες παρτιτούρων.

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Το pianoteacher μετά την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ συναλλαγή μέσω πιστωτικής κάρτας σας στέλνει άμμεσα με e-mail από την paypal απόδειξη για την πληρωμή σας. Στη συνέχεια θα λάβετε με e-mail και την νόμιμη απόδειξη.  

Στην περίπτωση της ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ η απόδειξη θα αποσταλεί μέσω e-mail μετά την επιβεβαίωση της παράδοσης-παραλαβής.

Στην περίπτωση της ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ η απόδειξη θα αποσταλεί μέσω e-mail μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης-παραλαβής.

Σε κάθε πρίπτωση και τρόπο αγοράς το pianoteacher θα σας αποστείλει μέσο e-mail την νόμιμη απόδειξη το πρώτο δεκαπενθήμερο του επόμενου ημερολογιακού μήνα. Αυτό γίνετε έτσι ώστε περιλαμβάνουμε σε μια απόδειξη και τυχόν μελλοντικές αγορές. Αν επιθυμείτε την άμμεση αποστολή ή όποια άλλη διευκρύνηση παρακαλώ ενημερώστε μας κατά την παραγγελία σας.

   κ. Πέτρο Δαρδουμπάκη

 

Ονομάζομαι Δημήτρης Κοντός και είμαι ο διαχειριστής ενός νέου site που προσπαθεί να ξεκινήσει μια νέα προσέγγιση της μουσικής παιδείας μέσα από σύγχρονο ρεπερτόριο που τόσο έχουν ανάγκη μικροί και κυρίως οι άνω των 16 ετών μαθητές και δυστυχώς το εκπαιδευτικό «σύστημα» των ωδείων δεν προσφέρει. Έτσι δημιούργησα το pianoteacher.gr όπου μέσω διαδυκτίου και «πατώντας» σε μια παρτιτούρα γράφω όλα αυτά που θα έλεγα σε έναν μαθητή, αν τον είχα στο ωδείο, προκειμένου να μάθει το κομμάτι αλλά παράλληλα έχω σημειώσεις θεωρίας, σχόλια και συμβουλές. Όλα αυτά (τα τραγούδια με τα σχόλια) είναι χωρισμένα σε επίπεδα ανάλογα με το επίπεδο του «μαθητή» ώστε σταδιακά να μάθει και γιατί όχι να βελτιωθεί. Αντί λοιπόν να βασιστώ σε κλασσικούς συνθέτες (Bach. Chopin, Czerny κλπ) βασίζομαι σε σύγχρονους Έλληνες και με την παρτιτούρα τους σαν «δούρειο ίππο» τους μαθαίνω τεχνικές και μεθόδους με πολύ χαμηλό αντίτιμο.

Το pianoteacher.gr συμμεριζόμενο την αξία των πνευματικών δικαιωμάτων των Ελλήνων δημιουργών ξεκίνησε να δραστηριοποιείτε στο διαδύκτιο προσφέροντας μαθήματα μουσικής βασισμένα σε σύγχρονες παρτιτούρες και όχι κλασσικές μετά από έγκριση της Α.Ε.Π.Ι (Ελληνική εταιρία προς προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας). Μια ιδέα που βοήθησε άτομα που είχαν χάσει τη «μάχη» με τη μουσική να κερδίσουν τελικά τον «πόλεμο» ! Μπορεί να μην ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στο πιάνο όμως αγάπησαν το πιάνο και τη μουσική μαθαίνοντας να παίζουν τις αγαπημένες τους μελωδίες που ένα ωδείο δεν τους προσφέρει (συνήθως).

Στο ξεκίνημά μας όμως διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν δημιουργοί οι οποίοι είτε δεν ανήκουν στην ΑΕΠΙ είτε για διάφορους «ηθικούς» λόγους και απόλυτα σεβαστούς, δεν επιθυμούν να εμπεριέχουμε στο pianoteacher τίτλους των έργων τους.

Πρόσφατο επεισόδιο με καταξιωμένο καλλιτέχνη που είναι μέλος της ΑΕΠΙ και θέλει να κινηθεί δικαστικά απέναντί μου με έκανε να ανατρέξω στη λίστα μου και να ψάχνω όλους τους δημιουργούς για να τους αναφέρω τι κάνω και αν μου το επιτρέπουν να το κάνω αφού με την ΑΕΠΙ (που συνεχίζω να έχω σύμβαση) δεν είμαι 100% καλυμμένος.

Θα ήθελα να «ανεβάσω» τη σύνθεσή σας «τυφλές ελπίδες» όμως η λίστα της ΑΕΠΙ δεν σας έχει ή κάτι δεν μελέτησα σωστά. Που θα πρέπει να απευθυνθώ για να παρώ την άδεια για τις συνθέσεις σας; Φυσικά σε περίπτωση που η «ιδέα» της παρτιτούρας-μάθημα σας συνάδει ηθικά με τις αντιλήψεις σας. Λόγω της εμπειρίας σας σε θέματα καλλιτεχνικά – νομικά οποιοδήποτε σχόλιο ή παρατήρηση θα είναι για μένα πολύτιμος οδηγός.

 

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Δημήτρης Κοντός

Καθ. μουσικής

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ή ΣΥΝΘΕΤΗ

Παρτιτούρες

Καλάθι αγορών

VirtueMart
Το Καλάθι σας είναι άδειο.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ή ΣΥΝΘΕΤΗ

Παρτιτούρες

NEWSLETTER

Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter του pianoteacher για να λαμβάνετε ενημερώσεις και super Προσφορές

a1banner

Autodia-FinalLogo-WebTransparent-FullVersion

 ad-13

imgad